Je Porte Mon Bebe (JPMBB)

PhysioCarrier

JPMBB´s bärsele har just tilldelats högsta priset i att vara den bästa bärselen 2017 av ”made for mums”.

Guld: Je Porte Mon Bebe PhysioCarrier JPMBB

Delad Silver: BabyBjörn Baby Carrier One

Delad silver: Amawrap

Brons: Ergobaby Adapt Baby Carrier

Mer finns att läsa i länken nedan.

http://www.madeformums.com/reviews-and-shopping/madeformums-awards-2017-results-announcement-article/42516.html

JPMBB skapat en fysiologisk bärsele för alla årstider. Kan bäras på framsidan från födseln * till 20 kg, på sidan (höften) eller bak på ryggen från 6 månader. (* Med booster pack).

Sätet formar barnets bakdel (så att den inte är helt platt) och tillåter en något krökt säte. Detta undviker att barnets vikt trycker mot bäraren.

SIDORÄMMARNA

 • kan justeras efter barnets ålder och storlek
 • ger stöd till böjda knän och bidrar till att luta bäckenet för att ge barnet en bred och bekväm sittplats
 • hjälper till att fördela vikten mellan höft och axlar

Banden kan korsas.

Rygg- / axelremmen har ett elastisk stopp för att främja rörligheten för bärarens axlar samtidigt som den håller banden på plats.

JPMPP’s produkter är framtagna för både barnet och föräldern vars mål är att bli en mjuk bärare enligt följande egenskaper: fysiologiskt barnläge, användbarhet, komfort, färger.

 • Från 3,5 upp till 20 kg *
 • 0-36 månader
 • Position: Fram, bak eller höft
 • Tvättas i 30 grader
 • Certifierad enligt Ökotex 100 klass 1

(* Med booster pack som säljes separat Booster-pack)

Olika årstider och värme

Bärselet har en ficka på baksidan av barnet som man kan öppna och på så vis ventilera för barnet.

I fickan finns ett nät som inte bara ventilerar utan även gör det möjligt att se positionen för barnet inuti, när som helst.

 

Sidoremmarna

 • tillåter exakt justering enligt barnets ålder
 • ger stöd till böjda knän och bidrar till bättre lutning för bäckenet för att ge barnet en bred och bekväm sittplats
 • hjälper till att fördela vikten mellan axelremmarna och midjebältet

         

Banden kan korsas

Rygg / axelremmen har en elastisk stopp för att främja rörligheten för bäraren axlar samtidigt banden på plats.

Bärsjalar

Bärsjal med hög kvalité till ett lågt pris. JPMBB BASIC wrap är tillverkad av ”fransk frotté” jersey, (bomull och elastan / Spandex) för maximal mjukhet och ett vadderat utseende, såväl som luftcirkulation , som är särskilt viktigt på sommaren. Tack vare huvudknuten , kan du ta in och ur barnet utan att behöva knyta upp. Snabbt och bekvämt! BASIC följer dig från den dag barnet föds och används både hemma eller på resande fot. Bär barnet i en sjal och det lämnar händerna fria medan du njuta av att vara nära till barnet och uppmuntra hans / hennes välbefinnande. Bredd 50 cm längd 460 cm, OEKOTEX 100 material. Tillverkad i Turkiet.

[wpvideo dBi9QB9T]

 

För barnet

Att bära barnet är extremt viktigt (precis som när man talar, vidrör …) eftersom det är då barnet och förälderns anknytning läggs som grund . Det är avgörande och hjälper till att bygga fundament i framtiden gällande kommunikationen mellan vuxna och barnet, som i sin tur kommer att bli en vuxen.

 

 

Spädbarn kan bäras från de allra första dagarna, detta hjälper traumat med att lämna livmodern till att komma in i omvärlden och det skapar ett kontinuum med säkerheten i moderlivet .

När den används på rätt sätt så stöder bärsjalen en fysiologisk fosterställning . Detta stöd ger barnet trygghet och hjälper honom/henne sig att känna sig säker och aktivt stödja dess kropp.

När barnet bärs slappnar musklerna av och matsmältningen underlättas vilket minskar sura uppstötningar och kolik. Vaggande rörelser hjälper barn att sova.

Att bära ditt barn hjälper det att studera sin omgivning. Det stimulerar sin motorik samt kognitiva och känslomässiga utveckling.

Barnet interagerar med sin omgivning och upplever olika känslor och rytmer hela dagen, tillsammans med en vuxen han är i ögonhöjd med.

Båda händerna fria

Dina händer är fria för vardagsrutinerna: handla, hushållsgöra, promenera..

Skön bärsjal

Tyget i JPMBB’s sjal är mjuk och elastisk. Den andas och har en egenskaper som håller om barnets kropp som en andra hud som stöder honom/henne utan att korva eller vecka sig.

Materialet hjälper till att justera sig så att det lätt stödjer barnet från huvudet hela vägen ner till nedre benen.

Vikten fördelas jämnt mellan axlarna, ryggen, korsryggen och lår omslaget på ett optimalt och justerbar sätt. Barnet kan bäras under långa tidsperioder utan obehag för barnet eller föräldern. Detta är bra för att arbeta (men inte för mycket! Glöm inte att barnet är här!), Resor och andra tråkiga sysslor som shopping eller diska …

Hud mot hud kontakt i bärsjal

Att använda en bärsjal, kan hjälpa kontakten hud-mot-hud lättare, särskilt under barnets allra första dagar, och även att hjälpa till i början av amningen. Omslaget täcker mammas hela överkropp och skinkor gång varje svans och pass sprids. Du kan ha diskret hud mot hud kontakt, även i offentliga (på sjukhuset till exempel).

Närheten med barnet kommer att hjälpa dig genom början av amning.

Amma

Bärsjalen hjälper att att amma både i och utanför sjalen, i publika områden som på en buss, lekplats et.c.

Att amma i omslaget är inte en prestation i sig, men det gör amning lättare i vardagen.

Känsla vs. att veta

Folk är vana vid verbal kommunikation och kan lätt bli konfunderade när de blir föräldrar, eftersom barnet inte kan tala.
Känsel och närhet som tillhandahålls av sjalen, att både behandla barnet och dess föräldrar att ha instinktiva fysiska samtal.
Barnet hittar sin styrka i «känsla» och inte i «veta».

Vi är inte vana att lita på och använda våra känslor och förnimmelser att lära sig, men de är oerhört viktiga för att bygga bandet mellan barnet och föräldern.
Fysisk kontakt liksom vaggas är avgörande för barnets utveckling.

Faderns plats

Bära barnet i sjal kan vara en stor hjälp för att skapa eller förstärka bandet mellan föräldrarna – barn, speciellt för fadern, som kommer att kunna uppleva en närhet som bara var mammas under graviditeten.

Ringsjal

Ringsjalen från franska Je Porte Mon Bébé är superlätt att använda. Den fästes på ett kick, utan knutar. Allt du behöver göra är att ta den på tvären, trä in den i ringen och sätta barnet i den. Je Porte Mon Bébé har därför valt att kalla den ”Little Wrap Without A Knot”. Ringsjalen är otroligt lätt att sätta på, så den är perfekt för en snabbtur till affären eller liknande.

Ringsjalen är speciellt avsedd när du snabbt behöver bära barnet i famnen, såsom hushållsgöra, handla et.c. JPMBB är otroligt noggranna med att deras produkter skall bara fysiskt bra för både förälder och barn. Efter 8 kg rekommenderas ringsjalen endast för kortare stunder p.g.a. föräldern, då tyngden inte är fördelad över hela överkroppen på samma sätt som JPMBB’s andra produkter. Med det sagt så kan man fortfarande växla axel/ sida samt position av barnet.

Ringsjalen är tillverkat av ett vävt tyg (bomull) som är utvecklat av JPMBB, för att ge hög komfort och fria rörelser.

Till ringsjalen ingår en liten ”kudde” att sätta runt ringarna för att skydda barn och bäraren från det hårda materialet.

 

Den är vändbar med 2 färger .

Går att bära barnet på både vänster och höger axel.
Öko-Tex 100 certifierad. Produceras i Europa.

 

Ringsjalen från franska Je Porte Mon Bébé är superlätt att använda. Den fästes på ett kick, utan knutar. Allt du behöver göra är att ta den på tvären, trä in den i ringen och sätta barnet i den. Je Porte Mon Bébé har därför valt att kalla den ”Little Wrap Without A Knot”. Ringsjalen är otroligt lätt att sätta på, så den är perfekt för en snabbtur till affären eller liknande.